Trondheim Y’s Men’s Club​

Ungdom og entreprenørskap

 Arne U. Hoff  er lærer  på KVT i faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling.  Han har ikke vanlig lærerbakgrunn, men lang erfaring fra ulike roller i næringslivet. Når man skal lære ungdom å skape sine egne arbeidsplasser, så er det en god fagbakgrunn.

I entrepenørfaget  vant i 2016 ungdomsbedriften HidePark UB kategorien Beste ungdomsbedrift på fylkesmessa. Når de kom til NM, så vant de der også. Det samme skjedde med bedriften Birdsavers UB i 2017. Så de to foregående årene har disse bedriftene representert Norge i Europamesterskapet for ungdomsbedrifter. I inneværende år skal bedriften SwimTech UB delta i NM, siden de fikk gullbillett for deltakelsen under Fylkesmessa.

Entreprenørskapslærer Arne U. Hoff med det synlige beviset på at han har fått Entreprenørskapsprisen 2018 fra Ungt Entreprenørskap i Trøndelag.
Med bakgrunn i den jobben som er gjort av Arne og elevene hans og de resultatene de har å vise til, så er det vel fortjent at Ungt Entreprenørskap Trøndelag tildeler Arne Entreprenørskapsprisen 2018.
 
Fordraget ble gitt  10.februar 2020.